Loading...
Str. Carierei, Nr. 153 - Brasov 0722.646.119 office@mecanosud.ro

- Tehnici de sudura -

 

CURS DE SUDURA, TEHNICI DE SUDURA

Untitled-3În cadrul școlii Mecanosud, cursanții au acces la aproape orice fel de material de sudură, de la table, sârmă, gaz de protecție, electrozi, duze, bagete tig, pietre de tăiat polizor etc.
Se vor utiliza aparate de sudură Fronius de ultimă generație și dispozitive pentru învățarea sudurii la poziție: manuși de sudură, geamuri mască de sudură, duze de plasmă etc.
Aparatele de sudură Fronius sunt fabricate și asamblate în Austria. La fabricare au fost folosite materiale de cea mai bună calitate și acestea sunt în conformitate cu standardele și normativele ISO 9001, EN 60974-1, EN 50199.


Folosim următoarele tipuri de aparate de sudură Fronius:
◉ Cu ELECTROD și TIG
◉ MIG / MAG
◉ WIG / TIG
◉ În puncte
◉ Pistolete
De asemenea, cursanții au ocazia să învețe să folosească echipamente de tăiere cu plasmă, echipamente de sudură-tăiere OXIGAZ și echipamente de filtrare fum.

Pentru nelamuriri de orice natura va stam cu placere la dispozitie

Colaboram cu o pensiune pentru cazare in conditii foarte bune, curatenie, TV, la pret de 30 lei/zi, camere cu 3,4 paturi, cu baie proprie(in camera stau numai cursantii nostrii nu si alte persoane din exterior). Cursantii care doresc cazare trebuie sa faca rezervarea inainte de inceperea cursului.

Imagini din pensiune sunt la urmatorul link: https://www.dropbox.com/sh/8ok02bt52rhh93u/AAAIOvewvbD66REFofAmau7va?dl=0

Cursantii primesc la inceperea cursului materialele urmatoare: macheta pistolet de sudura, masca sudura, manusi sudura WIG, manusi sudura MIG/MAG, ochelari de protectie lacatus, abaca parametrii de sudura, curs tiparit de initiere in meseria de sudor

materiale-incepere-curs


FILMARI SCOALA DE SUDURA


CURS TESTARE SUDORI – SCOALA DE SUDURA – VEZI FILMARISIMULATOR – REGLARE APARAT DEREGLAT – VEZI FILMARIRECOMANDARI SI AFIRMATII CURSANTI


SUDORI OXIACETILENIC – SUDOR TIG – VEZI FILMARIRECOMANDARE CURSANT – AFIRMATII CURSANT SUDOR – VEZI FILMARISUDOR GERMANIA – SUDOR DUBAI – VEZI FILMARISUDURA FARA MASCA – SCOALA SUDURA – VEZI FILMARISIMULATOR – REGLAREA UNUI APARAT DEREGLAT – VEZI FILMARIVALENTIM IFTINCHI(17 ani)SUDURA CU SIMULATOR – VALENTIM IFTINCHI(17 ani)SUDURA CU FRONIUS CAP 1 – VEZI FILMARIALIN GOGU(13 ani)SUDURA CU FRONIUS CAP LA CAP – ALIN GOGU(13 ani)SIMULATOR SUDURA FRONIUS – VEZI FILMARIDESFASURARE PREGATIRE DESPRE MECANOSUD ABSOLVIRE CURS ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE