Ab cupiditate doloremque eligendi necessitatibus omnis.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
Până în prezent, peste 500 de sudori au absolvit cursurile școlii Mecanosud și toți dețin locuri de muncă în România sau în străinătate.
Școlarizarea sudorilor se face în funcție de nivelul de pregătire și procedeul de sudură solicitat de cursanți.
Scolarizarea sitestarea sudorilor se realizeaza din anul 2009 sub coordonarea lui Alexandru Vas
Înaintea absolvirii, cursantul va fi supus unui examen de evaluare și, dacă va obține rezultatul minim necesar, acesta va fi declarat sudor și va primi un certificat de competențe profesionale, adică diplomă de sudor, recunoscută pe plan național și internațional. Diploma are valoarea unei diplome de policalificare.
Drept dovadă că ne dăm silința pentru succesul sudorului, de la școala Mecanosud, cursantul pleacă mereu cu lecția învățată! Chiar dacă acesta, după absolvirea cursului, din diferite motive nu s-a angajat imediat și a trecut o perioadă de la absolvire, el mai poate efectua câteva ore gratuit la Mecanosud ca să exerseze diferite tipuri de suduri pentru a-și reaminti cunoștințele necesare ca să facă o bună impresie la angajare.
Calificarea SUDOR ELECTRIC certifica operatorul sudor care utilizeaza in procesul tehnologic aparatele de sudura alimentate cu energie electrica, adica aparate de sudura cu electrod, aparate de sudura TIG/WIG, aparate de sudura MIG/MAG, aparate de sudura prin presiune in puncte, aparate de sudura/taiere cu plasma, etc
Diploma de SUDOR ELECTRIC este recunoscuta atât în tară cât și în străinătate ( în baza OG 129/2000 si ORDIN Nr. 4543/468 ART.3 (2)si(3)
Aceasta diploma este eliberata sub controlul Ministerului Muncii şi al Ministerului Educaţiei, prin Autoritatea Naţională pentru Calificări – ANC (www.anc.edu.ro)