close

Contact rapid

Ab cupiditate doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Scoala de sudura

  Curs de sudura

  Curs de sudura, Tehnici de sudura

  În cadrul școlii Mecanosud, cursanții au acces la aproape orice fel de material de sudură, de la table, sârmă, gaz de protecție, electrozi, duze, bagete tig, pietre de tăiat polizor etc.

  Se vor utiliza aparate de sudură Fronius de ultimă generație și dispozitive pentru învățarea sudurii la poziție: manuși de sudură, geamuri mască de sudură, duze de plasmă etc.
  Aparatele de sudură Fronius sunt fabricate și asamblate în Austria. La fabricare au fost folosite materiale de cea mai bună calitate și acestea sunt în conformitate cu standardele și normativele ISO 9001, EN 60974-1, EN 50199.

  Scoala de sudura

  Folosim următoarele tipuri de aparate de sudură Fronius:
  Cu ELECTROD și TIG, MIG / MAG, WIG / TIG, În puncte, Pistolete
  De asemenea, cursanții au ocazia să învețe să folosească echipamente de tăiere cu plasmă, echipamente de sudură-tăiere OXIGAZ și echipamente de filtrare fum.

  Pentru nelamuriri de orice natura va stam cu placere la dispozitie

  Cursantii primesc la inceperea cursului materialele urmatoare: macheta pistolet de sudura, masca sudura, manusi sudura WIG, manusi sudura MIG/MAG, ochelari de protectie lacatus, abaca parametrii de sudura, curs tiparit de initiere in meseria de sudor

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles